ponedjeljak, 10. prosinca 2012.

Do!ts - božićno izdanje


Evo, prošlo je neko vrijeme otkad se novi broj Do!tsa pojavio online. I ne samo online :)

Kad mi je Marina poslala mail u kojem je pojasnila temu novog broja i koje bi bile moje zadaće ako opet pristanem na suradnju, opet sam odskakala pošten broj skokova po sobi. Ubacila mi je i bubu u uho kad mi je rekla da ovaj broj sa sobom nosi nešto novo, ali da ću detalje čuti kad i oni budu sigurni 100% u to. Ja sam priželjkivala tiskano izdanje, ali vodila sam se za onom...neću se nadati, pa se neću ni razočarati :)
Negdje u međuvremenu sam se ipak počela nadati (klasa : vječni optimist) da će ovo izdanje osvanuti i u tiskanom obliku i kada mi je to potvrđeno mojoj sreći stvarno nije bilo kraja! Ne trebam vam ni govoriti da me cijela zgrada čula kad sam u sandučiću ugledala svoj primjerak.

Opća radost i veselje :) Prvo sam malo njušila papir, pa sam listala, pa sam tek onda čitala..onda sam opet malo njušila :) Iznimno me veseli suradnja s cijelom ekipom i rezultati me uvijek oduševe. Ovaj put je bilo malo strke jer nisam imala previše vremena za pripremu, i iskreno, bojala sam se kakve će biti fotografije, kakvi će biti tutorijali, ali zapravo, iznenadila sam i samu sebe i još jednom si dokazala da odlično funkcioniram pod stresom. Ide mi valjda kuhanje u 5. brzini :)Ono što je zanimljivo je da sam svaki put dosad, kad je u pitanju suradnja sa do!tsom radila nešto što dosad nisam nikad radila (i pritom umirala od straha kako će to na kraju ispasti - i hoće li uopće - ispasti!) . Za 2.broj sam prvi put sam radila tortu na kat, za 3. sam prvi put oblagala tortu fondantom, a za ovaj 4. broj sam skoro sve (osim tartufa s bijelom čokoladom) radila prvi put. Super mi je kako  proporcionalno s uspjehom Do!tsa raste i moje samopouzdanje. :)


Svi koji ste naručili svoj primjerak ste imali priliku vidjeti tutorijale za gingerbread kućicu, staklene kekse i pročitati sve recepte vezane uz temu vintage šik.
Svi vi koji niste (šok:šok) nabavili primjerak božićnog izdanja ovog turbouberpremegagenijalnog časopisa - odite u kut. :)) Kad se vratite iz kuta, pročitajte recept za pite od bakalara.

Pita s bakalarom i pireom od krumpira i špinata
Za tijesto :
 • 220 grama brašna
 • 125 grama maslaca sobne temperature
 •  Pola žličice soli 
 • .............E! Neće moći :))

Za sve detalje ćete ipak trebati nabaviti svoj primjerak točkastog magazina. Nadam se da sam vas ovim fotografijama još malo namamila i potakla na to :)

Nadam se da će netko od vas baš ovo spremiti za Badnjak..koji se opasno približava...
Sukladno s datumom i opasnim približavanjem Badnjaku i Božiću, krećemo sa prigodnim receptima i na blogu. Stay tuned :)

Broj komentara: 12:

 1. "Super mi je kako proporcionalno s uspjehom Do!tsa raste i moje samopouzdanje. :)" Predivno! I oduševiš nas svaki put, bez premca! Nema natrag, sad si bull blown točkica... :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Oh, pobogu! Htjedoh reći 'FULL blown točkica'. Idem se sramiti u kut. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. u kut! :D
  Hvala ti. sad se idem malo sramiti. :)
  Ma da...svaki put iz mene izvučete ono najbolje... Obično takve stvari odgađam ili jer mislim da ja to neću znati/moći, ili sam lijena..i onda uleti točkasta ekipa, i eto ti vraga, ja nosim kutije s biskvitima i kremama u Zg i dovršavam tortu u zadnji tren :))

  :*

  OdgovoriIzbriši
 4. Super slike:) super suradnja:) a i spomenuta torta, posto je isprobana ( prvi kat ) mogu potvrditi da je odlicna:) puno srece u daljnjoj suradnji :)

  OdgovoriIzbriši
 5. nisam ljubitelj bakalara, a zapravo ga nikad ni u kojoj formi nisam ni spremala... nekako za Badnjak uvik dođem na gotovo. Mogla bi se malo poigrati ove godine i iznenadit ostatak familije s ovim torticama!

  OdgovoriIzbriši
 6. Iako mi bakalar nije najdraža hrana, ovo izgleda prefino i sigurno bi probala :D Fotografije su predivne!

  OdgovoriIzbriši
 7. I ja sam se otprilike tako razveselila kada mi je Dots sletio u sandučić. Krasne pite.

  OdgovoriIzbriši
 8. Divan si posao odradila. Veliko bravo. :) Kuglice odlično izgledaju a i pita sa bakalarom. Ako se dočepam bakalara, definitivno ću je isprobati. :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Super su fotke, a pošto bakalar obožavam, probat ću i ovu kombinaciju ;)

  OdgovoriIzbriši